Murić: "Vse, da osvojimo lovoriko"

Foto: Žurnal24 "Z njim je dosti boljše. Je trmast, dobro dela in je vsak dan v fitnesu. Žal mi
Ljubljančan Edo Murić, komaj 19-letni krilni košarkar, je talent in napredek pokazal tudi proti Lukoilu, prek katerega so se košarkarji Krke uvrstili na sklepni turnir pokala Eurochallenge.
Oglej si celoten članek

Težko ste se uvrstili v polfinale, vendar verjetno želite še kaj več?

Vsekakor. Na polfinalni tekmi se ne bomo le pojavili. Naredili bomo vse, da dobimo tudi ta dvoboj in osvojimo še to lovoriko.

 

Po dramatični zmagi nad bolgarskim Lukoilom se je Krka uvrstila na zaključni turnir pokala Eurochallenge! Poročilo in odzive iz novomeškega tabora najdete TUKAJ!

Koliko se pri menjavah pozna odsotnost Simona Petrova?
Seveda se njegova odsotnost zelo pozna. Je velik igralec, znan je po tem, da zadeva trojke, ko je to najbolj potrebno. Seveda nam je manjkal, z njegovo pomočjo bi lažje prišli do uspeha.

 

Pred vami je tudi zaključni turnir lige NLB ...

To je zame velik izziv. Osebno sem si zelo želel Olimpijo, saj ji na nekakšen način želim vrniti za tisti poraz v pokalu. V dvorani Poden so se nam trikrat izmuznili iz rok. Želimo dokazati, da smo boljša ekipa od njih in jih lahko premagamo tudi na tako veliki tekmi, kot bo ta polfinalna v Stožicah.

 

Kako je z bratom Dinom (okreva po poškodbi kolena, op. a.)?

Z njim je dosti bolje. Je trmast, dobro dela in je vsak dan v fitnesu. Žal mi je, da je prišlo do te poškodbe, saj je ravno začel dobro igrati. Upam, da bo čimprej okreval.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.