Murray med osmerico najboljših

Foto: EPA
Foto: EPA
Murray bo še sedmič zapored igral na zaključnem turnirju sezone ATP.
Oglej si celoten članek

Britanec Andy Murray, osmi nosilec, je v osmini finala mastersa v Parizu (3,45 milijona evrov nagradnega sklada) po uri in desetih minutah premagal Bolgara Grigorja Dimitrova s 6:3 in 6:3 ter si z uvrstitvijo v četrtfinale priigral tudi že nastop na zaključnem teniškem turnirju sezone ATP v Londonu.

Murray je v zadnjih petih tednih zmagal na treh turnirjih in bo sedmič zapored igral v finalu ATP. Letošnji zaključni turnir bo v britanski prestolnici med 9. in 16. novembrom. Med osmerico najboljših, nastope so si že zagotovili tudi Novak Djoković, Roger Federer, Stanislas Wawrinka in Marin Čilić, tokrat ne bo Rafaela Nadala, ki je že zaključil sezono zaradi operacije slepiča.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.