Murray nič več z Lendlom

Foto: EPA
Foto: EPA
Britanski tenisač Andy Murray je sporočil, da ne bo več treniral pod okriljem Ivana Lendla.
Oglej si celoten članek

Po dobrih dveh letih sodelovanja se razhaja naveza, ki je osvojila dva turnirja za grand slam in zlato olimpijsko kolajno. Sodelovanja med britanskim tenisačem Andyjem Murrayem in njegovim trenerjem, legendarnim Ivanom Lendlom, je namreč konec.

"Večno bom hvaležen Ivanu za vse njegovo trdo delo v zadnjih dveh letih, najuspešnejših letih moje kariere. Kot ekipa smo se naučili veliko in od tega bom imel zagotovo korist tudi v prihodnosti. Zdaj si bom vzel nekaj časa, da z ekipo proučimo naše naslednje korake," je na spletni strani zapisal Škot.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.