Murray odpovedal nastop v Baslu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Škotski teniški igralec Andy Murray ni mogel nastopiti na turnirju v Baslu. Čeprav je v Švico dopotoval, je bila poškodba stegenske mišice prehuda, da bi lahko odigral srečanje prvega kroga proti Nizozemcu Robinu Haaseju.
Oglej si celoten članek

Namesto njega je dvoboj s Haasejem odigral srečni poraženec kvalifikacij, domačin Marco Chiudinelli. Murray je v Basel dopotoval po 15 zaporednih zmagah in treh osvojenih turnirjih (Bangkok, Tokio in Šanghaj), na turnirju pa bi s posebnim povabilom nastopil prvič po letu 2005.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.