Murray po predaji Nadala v finale Miamija

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Marija Šarapova je v polfinalu turnirja v Miamiju z 2:1 v nizih ugnala še eno teniško lepotičko in nekdanjo številko ena Caroline Wozniacki. Rusinjo v finalu čaka Poljakinja Agnieszka Radwanska. Rafael Nadal zaradi poškodbe kolena predal polfinale proti Andyju Murrayu.
Oglej si celoten članek

Rusinja Marija Šarapova in Poljakinja Agnieszka Radwanska sta finalistki teniškega turnirja WTA v Miamiju z nagradnim skladom 4,8 milijona dolarjev. Druga nosilka Šarapova je v polfinalu premagala Danko Caroline Wozniacki s 4:6, 6:2 in 6:4, peta nosilka Radwanska pa je bila s 6:4 in 6:2 boljša od Francozinje Marion Bartoli.

Šarapova je v Miamiju že trikrat igrala v finalu, a zmage še nima. Zmagovalka turnirja bo dobila tisoč točk WTA in 712 tisoč dolarjev.

Predaja Nadala, Murray prvi finalist

Rafael Nadal je v polfinalu zaradi poškodbe levega kolena predal polfinalni obračun proti Britancu Andyju Murrayu. Drugi igralec sveta je poškodbo "pridelal" v polfinalu turnirja v Indian Wellsu v dvoboju proti Švicarju Rogerju Federerju, prav na vseh dvobojih v Miamiju pa je potreboval zdravniški premor.

Murray je tako prvi finalist in čaka na boljšega iz drugega polfinalnega obračuna med Srbom Novakom Đokovićem in Argentincem Juanom Monacom.

Miami, WTA (4,83 milijona dolarjev), polfinale:

Marija Šarapova (Rus/2) : Caroline Wozniacki (Dan/4) 4:6, 6:2, 6:4
Agnieszska Radwanska (Pol/5) : Marion Bartoli (Fra/7) 6:4, 6:2

ATP, polfinale:

Andy Murray (VB/4) : Rafael Nadal (Špa/2) predaja
Novak Djoković (Srb/1) – Juan Monaco (Arg/21)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.