Muršak igral, Detroit izgubil

Foto: Reuters Jan Muršak (na fotografiji s št. 19) je z Detroitom klonil pred Columbusom. (Fot
Detroit je doma izgubil z 0:3 s Columbusom, za katerega so zadeli Antoine Vermette, Jared Boll in Andrew Murray. Jan Muršak je v majici Detroita na ledu preživel slabih osem minut in štirikrat streljal na gol.
Oglej si celoten članek

Aktualni prvaki lige NHL, hokejisti Chicago Blackhawks, so v gosteh v derbiju zahodne konference klonili proti vodilni ekipi Vancouver Canucks s 4:3. Šampioni so v 48. minuti po zadetku povedli s 3:2, a gostitelji so izid preobrnili po zaslugi dvojčkov Sedin. V 51. minuti je najprej Henrik Sedin izid izenačil, natanko štiri minute pred koncem pa je v polno zadel še Daniel Sedin, ki je z 69 točkami prevzel vodstvo na lestvici strelcev.

Na ostalih tekmah je New Jersey Devils na domačem ledu klonil pred Florida Panthers po podaljšku (3:4), Pittsburgh Penguins je bil doma boljši od Buffalo Sabres (3:2), ekipa Tampa Bay Lightning je morala na domačem ledu priznati premoč Washington Capitals (2:5), hokejisti St. Louis Blues pa so bili doma boljši od Edmonton Oilers (5:3). Anže Kopitar in moštvo Los Angeles Kings bo drevi igralo v gosteh pri Calgaryju.


Liga NHL:


New Jesey Devils : Florida Panthers 3:4*
Zajac, Arnott, Fayne; Higgins, Wideman, Santorelli, Olesz

Detriot Red Wings : Columbus Blue Jackets 0:3
Vermette, Boll, Murray

St. Louis Blues : Edmonton Oilers 5:3
Oshie, Pietrangelo, D'Agostini, Boyes, Winchester; Gagner, Hall, Peckham

Pittsburgh Penguins : Buffalo Sabres 2:3
Jeffrey, Kennedy, Cooke; Gaustad, Grier

Tampa Bay Lightning : Washington Capitals 2:5
Purcell, Clark; Backstrom 2, Laich, Ovečkin, Chimera

Vancouver Canucks : Chicago Blackhawks 4:3

Ehrhoff, Samuelsson, Sedin 2; Toews, Boynton, Bolland

*po podaljšku

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.