Muršak še naprej brez točke

Foto: Žurnal24 mursak1 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Detroit Red Wings Jana Muršaka so na gostovanju v Calgaryju šele po streljanju kazenskih strelov prišli do polnega izkupička. Mariborčan, ki je enkrat streljal na gol, še vedno čaka na prvo točko.
Oglej si celoten članek

V severnoameriški hokejski ligi NHL je ponoči stopil na ledeno ploskev en Slovenec. Jan Muršak je na svoji šesti tekmi v najmočnejši hokejski ligi na svetu enkrat streljal proti vratom, na ledu pa je skupno preživel pet minut in 39 sekund. Njegov Detroit je v Calgaryju zmagal po kazenskih strelih s 5:4.

Naslednjič derbi za vrh lige
Moštvo Los Angeles Kings, za katerega igra Anže Kopitar, bo drevi doma igralo proti Columbusu, Muršakov Detroit pa se bo v gosteh meril z vodilno ekipo lige Vancouvrom. Detroit za vodilnim Vancouvrom zaostaja za dve točki.

Liga NHL:


Calgary Flames : Detroit Red Wings 4:5 - po kazenskih strelih
Glencross (9, 22), Iginla (20), Babchuk (32); Helm (16), Rafalski (21, 49), Eaves (40), Bertuzzi (kazenski strel)

Atlanta Trashers : Toronto Maple Leafs 3:9

Chicago Blackhawks : Ottawa Senators 3:2 - po kazenskih strelih

Florida Panthers : Carolina Hurricanes 3:5

Dallas Stars : New York Rangers 2:3 - po kazenskih strelih

Anaheim Ducks : Columbus Blue Jackets 6:0

Vancouver Canucks : Edmonton Oilers 6:1

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.