Muršak se seli v rusko prestolnico

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Slovenski hokejist Jan Muršak bo še drugič v letošnji sezoni zamenjal ekipo. Štajerec ostaja v ligi KHL, a se iz Amurja seli k slovitemu CSKA iz Moskve.
Oglej si celoten članek

Finančne težave so hokejski klub Amur iz Habarovska prisilile v razprodajo najboljših hokejistov. Med njimi se je znašel tudi drugi strelec kluba, Slovenec Jan Muršak, ki se za nerazkrito odškodnino seli k moskovskemu CSKA. Muršak tako ostaja v sloviti Kontinentalni hokejski ligi, selitev k CSKA pa je zanj korak naprej.

Moskovčani so trenutno namreč peti klub zahodne konference KHL, medtem ko je Amur na predzadnjem mestu vzhodne konference lige. Muršak, ki je po selitvi Gala Korena k Olimpiji ostal edini Slovenec v KHL, ima na 36 tekmah v tej sezoni 12 zadetkov in devet asistenc. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.