Mušič ostaja zmaj še eno leto

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Aleš Mušič, Damjan Dervarič in mladi Ken Ograjenšek so podaljšali svoje pogodbe z HDD Telemach Olimpijo. Zmaji so v svoje vrste pripeljali tudi najboljšega branilca norveške lige Patricka Coulombeja.
Oglej si celoten članek

Ekipa HDD Telemach Olimpija, edina slovenska predstavnica v hokejski ligi Ebel, je sklenila enoletno pogodbo s 27-letnim kanadskim branilcem Patrickom Coulombejem, ki je v prejšnji sezoni nastopal na Norveškem. Za ekipo Valeringa je na 57 tekmah dosegel 61 točk (19 golov, 42 podaj) in je bil najboljši branilec norveške lige.

Danes sta za eno leto pogodbi podaljšala kapetan Olimpije v minuli sezoni Aleš Mušič, ki je bil najboljši slovenski hokejist po točkah v ligi Ebel, ter branilec Damjan Dervarič. Mladi napadalec iz Celja Ken Ograjenšek pa je obljubil triletno zvestobo.

Coulombe je doslej s sedmimi tekmami okusil tudi najmočnejšo ligo NHL, kjer je za ekipo Vancouver Canucks dosegel eno podajo. V Ljubljano bo prišel 12. avgusta, ostali tujci pa bodo v slovensko prestolnico prišli konec tedna, saj se bodo v ponedeljek začele priprave na novo sezono.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.