Mušič: "Tudi pretep nas ni dvignil"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Po skoraj treh urah boja so hokejisti Telemach Olimpije sinoči na tekmi 30. kroga Lige Ebel, ki je potekala na Trgu republike, ostali praznih rok proti Dornbirnu.
Oglej si celoten članek

Gostje iz Avstrije so v centru prestolnice slavili s 3:5, čeprav so dvakrat zaostajali. Domači zmaji so povedli z 1:0 in 2:1, kar pa ni bilo dovolj za nadaljevanje zmagovalnega niza v razširjenem avstrijskem prvenstvu. V tekmi polni prekinitev, izključitev in posameznih pretepaških vložkov so se izkušenejši gostje boljše znašli in na tradicionalni 'Božičkovi tekmi' domov odnesli poln plen.

"Sodniškega dela ne bi komentiral. Tekma je bila polna izključitev, ključna pa je bila druga tretjina. V tem delu tekme smo naredili preveč napak in to so gostje izkoristili. Tega si ne bi smeli privoščiti. Morali bi igrati bolj preprosto," je povedal mladi Jure Sotlar.

Prepoceni zadetki in številne izključitve

Kapetan Aleš Mušič je dodal: "Tudi tokrat nismo uspeli zabeležiti še tretje zmage v nizu. V drugi tretjini smo prejeli tri zadetke zapored in tega nismo uspeli nadoknaditi. Večino zadetkov smo dobili prepoceni, poleg tega pa smo si privoščili preveč kazni. Kar štirikrat smo ostali z dvema igralcema manj, kar je bilo težko braniti. Tudi pretep nas ni dvignil in ostali smo praznih rok."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.