Mustonen odhaja iz Olimpije

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Tilia Olimpija se je odločila, da bo prekinila sodelovanje s Fincem Tomijem Mustonenom.
Oglej si celoten članek

Vodstvo ljubljanskega hokejskega kluba HDD Olimpija je na sestanku sklenilo, da se predčasno razide s finskim igralcem Tomijem Mustonenom. Slednji je bil v lanski sezoni eden najboljših igralcev moštva, letos pa se na ledu nikakor ni znašel.

Mustonen je v minuli sezoni za Olimpijo na 56 tekmah dosegel 24 golov in 19 podaj, letos pa je na 23 tekmah dosegel le tri gole in dve podaji, zaradi česar je vodstvo sklenilo, da se z njim predčasno razide. Za zdaj še ni znano, pod kakšnimi pogoji se bosta strani razšli in ali bo na njegovem mestu zaigral kakšen nov igralec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.