Mutombo se vrača pod obroče

Foto: Žurnal24
Legendarni košarkar iz Konga Dikembe Mutombo ruši vse meje. Pri 42 letih se je vrnil v ligo NBA in podpisal pogodbo s Houston Rocketsi do konca sezone.
Oglej si celoten članek

Dvainštiridesetletni Dikembe Mutombo, košarkar iz Konga, je do konca sezone podpisal novo pogodbo z ekipo Houston Rockets v severnoameriški košarkarski ligi NBA. Center Mutombo, najstarejši igralec lige, velja za neformalnega voditelja ekipe, na parketu pa je zamenjava za kitajskega zvezdnika Yao Minga. Mutombo je v prejšnji sezoni začel v prvi peterki na 25 tekmah zaradi Mingove poškodbe. V povprečju je igral 16 minut in dosegel po pet skokov, tri točke in 1,2 blokade. Z 42 leti je zdaj najstarejši košarkar lige in je na "prestolu" zamenjal Sama Casella, ki šteje "le" 39 let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.