M'Vila v težavah zaradi prostitucije

Foto: EPA
Foto: EPA
Yann M'Vila, francoski nogometni reprezentant, je obtožen nagovarjanja mladoletnice k prostituciji, poročajo francoski mediji.
Oglej si celoten članek

Ime nogometaša, ki je nedavno iz Rennesa prestopil k Rubinu iz Kazana, so našli v telefonu mladega dekleta, ki so jo aretirali zaradi tatvine. Proti Yannu M'Vili so že sprožili preiskavo.

Že med letoma 2008 in 2009 sta se v podobnih težavah znašla še dva francoska reprezentanta, Franck Ribery in Karim Benzema, ki še čakata na sojenje. Riberyja in Benzemaja obtožujejo, da sta mladoletnici plačala za spolne usluge. Slednja, Zahia Dehar, je že pričala in dejala, da nogometaša nista vedela, da še ni dopolnila 18 let.

Če bosta Ribery, krilni igralec Bayerna, in Benzema, napadalec madridskega Reala, obsojena, jima grozi do tri leta zaporne kazni in plačilo 45 tisoč evrov kazni. Sojenje se bo predvidoma začelo junija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.