Na ameriški avtocesti napis v slovenščini

Foto: Twitter dončić dragić
Luka Dončić praznoval 21. rojstni dan.
Oglej si celoten članek

Slovenski zvezdnik Luka Dončić bo na tekmi lige NBA med Miamijem in Dallasom praznoval svoj 21. rojstni dan. Med tekmo na Floridi naj bi mu množica slovenskih navijačev, pričakujejo jih od 2.000 do 2.500, v slovenskem jeziku zapela Vse najboljše, pred dvobojem bo ameriško himno zapel Slovenec, prav posebni napisi pa so se pojavili v Teksasu.

"Naj ti prvi zaželimo srečen 21. rojstni dan," so na avtocestnih panojih zapisali v slovenščini, ob besedilu pa je logotip franšize iz Dallasa. Domači navijači sicer obžalujejo, da Luka svoje polnoletnosti, v ZDA je ta prav pri 21 letih, ne bo praznoval v dvorani Mavericks, a se tolažijo s tem, da ga bodo v Miamiju pozdravili številni ljubitelji košarke iz Slovenije. Ti so še drugič množično romali na Florido, da bi si igledali dvoboj med Dončićem in Goranom Dragićem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.