Na avtobus in po kolajno

Foto: EPA
Foto: EPA
Do nevsakdanjega pripetljaja je prišlo na manjšem maratonu v severni Angliji, kjer je Rob Sloan do tretjega mesta prišel s pomočjo – avtobusa!
Oglej si celoten članek

Rekreativni tekač Rob Sloan je najprej zatrdil, da je tekel vso pot, po preiskavi pa priznal, da je do tretjega mesta na maratonu blizu Newcastla prišel s pomočjo avtobusa. Kot so pojasnili organizatorji, je 31-letni bivši vojaški mehanik po dobrih dvajsetih kilometrih skočil na avtobus za spremljevalno osebje, nato pa se malo pred ciljem skozi gozd spet prikradel na progo in v cilj pritekel kot tretji. Njegov čas: dve uri in 51 minut, kar je 21 minut hitreje od njegovega rekorda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.