Na Euro tudi Puyol in Villa

Foto: EPA
Foto: EPA
David Villa in Carles Puyola bosta izpustila Euro zaradi poškodbe, toda soigralci in strokovno vodstvo si kljub temu želijo, da bi Barcelonin dvojec vseeno odpotoval na zbor najboljših evropskih reprezentanc v Ukrajini in na Poljskem.
Oglej si celoten članek

Direktor španske nogometne reprezentance Jose Maria Claramunt je povabil Davida Villo in Carlesa Puyola, ki zaradi poškodb ne bosta mogla igrati na evropskem prvenstvu, da kljub temu odpotujeta z reprezentanti in z njimi ostaneta ves čas tekmovanja. Španski mediji napovedujejo, da bosta nogometaša ponudbo sprejela. Še posebno so prepričani, da se bo povabila razveselil Villa, saj bo na prvenstvu sokomentator Mediaseta.

Španska reprezentanca se trenutno nahaja v Sevilli, kjer jih čaka še zadnjo prijateljsko srečanje proti Kitajski. Španci so se sicer že pred desetimi leti izkazali kot zelo složna ekipa, ko se je v podobni situaciji kot Villa in Puyol znašel vratar Santiago Canizares, a nato vseeno poškodovan odpotoval na svetovno prvenstvo na Japonskem in Južni Koreji.

Španija bo na prvenstvu igrala v skupini z Italijo, Hrvaško in Irsko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.