Na Franjo nismo pozabili

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Danes popoldne bomo nadaljevali s serijo galerij iz maratona Franje, ki je 12. junija na ceste privabil okoli štiri tisoč rekreativnih kolesarjev.
Oglej si celoten članek

Že 30. maraton Franja je tudi letos na slovenske ceste privabil staro in mlado. Nekoliko vztrajnejši in bolje pripravljeni so se 12. junija podali na "pravi" maraton dolg 156 kilometrov, drugi pa so se spopadli z malim (97 km). Vsega skupaj so organizatorji našteli okoli štiri tisoč kolesarjev. Če ste bili med njimi tudi vi, se lahko najdete v naši seriji galerij iz jubilejne 30. Franje (prvi maraton Franje so izpeljali že leta 1982). Zadnjo galerijo (13. del) smo objavili v petek popoldne, naslednjo pa na naši prenovljeni spletni strani lahko pričakujete danes popoldne.

Naročite si fotografijo
Če se najdete v kateri od naših galerij in če želite visokoresolucijsko fotografijo, nam pošljite elektronsko sporočilo na rekreacija@zurnal24.si ter navedite številko fotografije in galerije, v kateri je bila objavljena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.