Na Full Tilt Poker spet prihaja FTOPS

Foto: Žurnal24 (Foto: PokerNews.si)
Prvenstvo WSOP je za nami in spet je čas za spletno dogajanje. Smo namreč pred enim od vrhuncev vsakega poletja, to je Full Tiltovo prvenstvo FTOPS, ki bo tokrat potekalo že sedemnajstič zapored.
Oglej si celoten članek

Prvenstvo, ki se je v preteklosti že več kot uveljavilo in je v zadnjih letih postalo zelo priljubljeno med igralci, bo tokrat potekalo od 4. do 15. avgusta in bo obsegalo kar 34 turnirjev. Prijavnine za posamezne turnirje pa bodo tudi tokrat precej različne, saj se najcenejši turnirji ponašajo s prijavnino le 109 dolarjev, medtem ko boste morali za nastop na najdražjem, tako imenovanem high roller turnirju, odšteti kar 2.100 dolarjev!

A če so nekoliko višje prijavnine, je toliko bogatejši tudi zagotovljen nagradni sklad, ki tokrat znaša kar neverjetnih 19 milijonov dolarjev!

Ker se pri Full Tilt Pokru zavedajo, da si bodo vsi njihovi igralci le stežka privoščili nastope na turnirjih prvenstva FTOPS XVII, so za vse nas pripravili še dve alternativi:

  • Prva je serija satelitskih turnirjev, prek katerih se lahko na izbrani turnir prebijete le za delček prave prijavnine. Ker je tokrat vsem igralcem na voljo več satelitskih turnirjev za isti FTOPS turnir, pa so se pri Full Tiltu odločili, da vsem igralcem, ki si bodo priigrali več kot eno vstopnico za turnir, vse razen ene spremenijo v "turnirski" denar, ki ga lahko igralci nato uporabijo za prijavnine na druge turnirje.
  • Druga alternativa pa je že naša stara znanka, in sicer prvenstvo Mini FTOPS, ki bo letos potekalo od 8. do 19. septembra, in se bo ponašalo z enakimi turnirji kot pravo prvenstvo, le da bodo prijavnine za te turnirje znašale le desetino prijavnin turnirjev FTOPS XVII. Temu primerno bo nekoliko manjši tudi zagotovljen nagradni sklad, ki bo na prvenstvu MiniFTOPS XVII znašal vseeno zelo lepih 6.000.000 dolarjev!

 

Letošnje prvenstvo FTOPS bo s seboj prineslo tudi nekaj novosti. Tako je svoje mesto na sporedu prvenstva tokrat dobilo tudi šest rush poker turnirjev, ki bodo prvenstvu dodali še kanček dinamičnosti. Poleg tega pa so za to priložnost pri Full Tiltu pripravili tudi prav poseben brezplačni turnir za vse igralce, ki boste FTOPS turnirje končali na bubblu. Ti igralci letos tako ne bodo imeli pravih razlogov za slabo voljo, saj bodo lahko nato nastopili na prav posebnem turnirju, kjer si bo eden izmed njih priigral vstopnico za Glavni turnir prihodnjega prvenstva FTOPS v vrednosti 640 dolarjev.

Tudi tokrat si bodo vsi prvaki in udeleženci finalnih miz FTOPS turnirjev za vedno zapomnili svoj dosežek. Vsak igralec, ki se bo namreč uvrstil na finalko katerega od turnirjev, bo namreč nagrajen s posebno Full Tiltovo vetrovko, vsi prvaki pa bodo poleg vetrovke dobili še poseben zlati dres, slika tega dresa pa bo odslej lahko predstavljala tudi njihovo prikazno sliko pri igranju na Full Tilt Pokru.

Za konec velja omeniti še to, da bo igralec, ki se bo na prvenstvu najbolje odrezal in bo torej osvojil prvo mesto na FTOPS Leaderboard, prejel paket v vrednosti 10.000 dolarjev, ki mu bo omogočil nastop na prav vseh turnirjih prihodnjega prvenstva FTOPS XVIII ter poseben avatar, ki mu ga bodo po njegovih lastnih željah oblikovali Full Tiltovi oblikovalci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.