Na glavnem turnirju le Srebotnikova

Foto: Žurnal24 Su Wei Hsieh je bila usodna za mlado Slovenko.
Maši Zec Peškirič se ni uspelo uvrstiti na glavni turnir prvega letošnjega teniškega turnirja za grand slam. V 3. kolu kvalifikacij je bila od Slovenke s 6:4 in 6:0 boljša Tajvanka Su Wei Hsieh.
Oglej si celoten članek
Maša Zec Peškirič je v uvodnem kolu kvalifikacij brez večjih težav ugnala domačinko Olivio Rogowsko s 6:2, 6:2, v drugem kolu pa v treh nizih še izkušenejšo rojakinjoAndrejo Klepač. Uvrstitev na glavni turnir ji je preprečila Su Wei Hsieh, sicer 158. igralka sveta, ki je 20-letni Slovenki v drugem nizu celo "zavezala kravato".

Slovenijo bo tako na turnirju zastopala le Katarina Srebotnik, ki jo v prvem kolu Odprtega prvenstva Avstralije čaka 72. igralka sveta, Španka Lourdes Dominguez Lino.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.