Na Hrvaškem Vlašićeva in Balić

Sportske novosti, edini hrvaški športni dnevnik, je za najboljša športnika slovenskih južnih sosedov razglasil atletinjo Blanko Vlašić, svetovno prvakinjo v skoku v višino, in rokometaša Ivana Balića.
Oglej si celoten članek
 

Preberite intervju z Blanko Vlašić

Za najboljšo ekipo v individualnih športih so izbrali alpinistično ekspedicijo na Himalajo, najboljše moštvo pa so vaterpolisti, svetovni prvaki iz Melbourna. V tradicionalni, 56. anketi športnega dnevnika je sodelovalo 365 novinarjev iz 57 redakcij.

Zanimivo je, da so za Blanko Vlašić glasovali prav vsi, medtem ko je Balić dobil 193 glasov, vaterpolist Miho Bošković 110, boksar Stipe Drviš 36, teniški igralec Ivo Karlović 21, plavalec Duje Draganja pa šest glasov. V konkurenci moštev je vaterpolska reprezentanca dobila 163 glasov, nogometna, ki se je uvrstila na evropsko prvenstvo v Avstriji in Švici, pa 79 glasov.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.