Na Interjevih tekmah brez gledalcev

Foto: Epa Inter Wembley
Klub iz Milana bo zaradi rasizma navijačev igral pred praznimi tribunami.
Oglej si celoten članek

Italijanski nogometni velikan Inter iz Milana, sicer klub nekdanjega slovenskega reprezentanta Samirja Handanovića, je sprejel kazen brez pritožbe, ki mu jo je naložila serie A zaradi rasizma na prvenstveni tekmi proti Napoliju. Inter bo dve tekmi igral pred praznim stadionom, želi pa si, da bi lahko tekmo obiskali vsaj otroci.

Navijači Interja so 26. decembra rasistično žalili branilca Napolija Kalidouja Koulibalyja. Zaradi incidenta bo moral Inter dve domači tekmi odigrati pred praznim stadionom. Na kazen se Milančani ne bodo pritožili, so pa zaprosili vodstvo italijanske nogometne zveze, da bi na tekmo proti Sassuolu 19. januarja povabili lokalne šolske otroke.

Prvo tekmo pred praznim stadionom bo Inter odigral v nedeljo v italijanskem pokalu proti Beneventu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.