"Na klop takega, kot je Raul"

Foto: Reuters Primera Zaragoza Real Madrid 2010 Raul
Direktor Jorge Valdano je povedal, kakšnega trenerja si madridski Real na klopi želi videti v prihodnje. Bomo na klopi nekoč zares videli Raula?
Oglej si celoten članek

Realov direktor Jorge Valdano ni neposredno potrdil namiga, da naj bi njegov klub na trenersko klop posadil "domačega fanta", kot so to s Pepom Guardiolo storili pri Barceloni, vendar je v isti sapi dodal, da bi bil za klop belega baleta primeren nekdo, ki ima podobne lastnosti kot Raul ali Michel – zdajšnji in nekdanji igralec Reala.  

"Real ni nikoli kopiral modelov drugih klubov, zagotovo pa ni nemogoče, da bo nekoč na našo klop sedel nekdo, ki bo imel lastnosti Raula ali Michela," je dejal. Raul je legenda Reala, vendar to sezono ne igra veliko. Letos bo star 33 let, za Real pa nastopa že od leta 1992. Michel (José Miguel González Martín del Campo) je bivši igralec kraljevega kluba, ki je zanj nastopal med letoma 1982 in 1996. Nato je treniral Rayo Vallecano, Realovo B-ekipo, letos pa sedi na klopi Getafeja, ki trenutno zaseda sedmo mesto lestvice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.