Na Krvavcu so smučale legende

Foto: Janez Kuhar Čižman Franko Strel Križaj Foto: Janez Kuhar Vogrinec Srečnik Foto: Janez Kuhar Krvavec tekma legend Foto: Janez Kuhar Zurbrigen Stenmark Tomba Foto: Janez Kuhar Krvavec tekma legend Rifle Foto: Janez Kuhar Vodovnik gartner Dornik Foto: Janez Kuhar Krvavec tekma legend Foto: Janez Kuhar Vogrinec Kuhar Foto: Janez Kuhar Vogrinec
Na Krvavcu je bila v soboto tradicionalna tekma smučarskih legend, imenovana Retro fest v odlični organizaciji RTC Krvavec, Borisa Strela, Brunarice Sonček in Sandija Murovca - Murija. Več utrinkov pa v galeriji.
Oglej si celoten članek

V soboto je na Krvavcu smučalo okoli tri tisoč smučarjev. Uživali so v lepem, sončnem vremenu. Z nostalgijo so se spominjali zlatih časov smučanja, ko so bili v ospredju Boris Strel, Bojan Križaj, Jure Franko, Jure Košir, Rok Petrovič, Mateja Svet in drugi.

Letošnja tekma smučarskih legend je minila v praznovanju 30. obletnice osvojitve prve slovenske in jugoslovanske kolajne na svetovnih prvenstvih v Schladmingu, in sicer Borisa Strela leta 1982. V čast bronasti kolajni so se na Krvavcu pri Brunarici Sonček zbrali številni prijatelji, člani takratne reprezentance, tekmovalci, trenerji in celotna ekipa ter slovesno proslavili ta jubilej.

V veleslalomski tekmi smučarskih legend so nastopili vsi naši najboljši smučarji, med njimi Bojan Križaj, Boris Strel, Jure Franko, Tomaž Čižman in Jure Košir. Med smučarkami  je bila Metka Jerman.

Jubilej so na Krvavcu počastili tudi trenerji in celotno vodstvo, med njimi so bili Filip Gartner, Danilo Vodovnik, Aleš Dornik, Tone Vogrinec, Pavel Grašič, Janez Šter, Janez Dekleva, Marko Klemenčič ter številni drugi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.