Na KZS so se razšli s Smodišem

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Matjaž Smodiš ni več športni direktor reprezentance.
Oglej si celoten članek

Matjaž Smodiš v prihodnje ne bo več opravljal funkcije športnega direktorja moške članske košarkarske reprezentance. Vodstvo Košarkarske zveze Slovenije se namreč ni dogovorilo za podaljšanje sodelovanja z nekdanjim izjemnim košarkarjem. 

"Matjažu se iskreno zahvaljujemo za njegov doprinos k minulim uspehom slovenske moške članske reprezentance, hkrati pa mu v nadaljevanju njegove kariere želimo vse dobro," so zapisali pri krovni organizaciji slovenske košarke.
 
Odločitev o morebitnem namestniku na položaju športnega direktorja bo znana v prihodnjih mesecih. Slovenija bo v tem letu nastopila na evropskem prvenstvu, ki bo potekal med 31. avgustom in 17. septembrom 2017. Slovenci, v reprezentanci naj bi zaigral tudi Luka Dončić, bodo v prvem delu EuroBasketa igrali na Finskem, kjer bodo lovili uvrstitev v drugi del, ki bo potekal v Turčiji.
 
Tekmeci slovenske košarkarske reprezentance bodo v skupini A reprezentance Finske, Poljske, Grčije, Francije in Islandije.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.