Na mesec bi zaslužil 3,6 milijona evrov

Foto: EPA
Foto: EPA
Argentinski zvezdnik Lionel Messi bi lahko po pisanju enega od britanskih medijev kmalu zamenjal klub.
Oglej si celoten članek

O možnem prestopu Lionela Messija se mediji po vsem svetu razpišejo praktično med vsakim prestopnim rokom, tokrat ni nič drugače.

Angleški Sun je v svojem poročilu zapisal, da je Argentinec blizu selitve na Otok, natančneje v Manchester City. Trener slednjega je Pep Guardiola, ta je z Messijem že uspešno sodeloval v Barceloni.

In številke? Za današnji čas skoraj skromne, bi lahko dodali s kančkom sarkazma. Sun poroča, da naj bi City Kataloncem namenil 114 milijonov evrov odškodnine, tedenska plača Messija pa naj bi znašala 800.000 funtov (910.000 evrov). Na mesec bi to naneslo malce več kot 3,6 milijona evrov, na leto pa več kot 47 milijonov skupne evropske valute.

Po pisanju Angležev naj bi se kluba sestala decembra, Cityju pa gre na roko dejstvo, da ima Barcelona težave s podaljšanjem pogodbe z Argentincem. Slednjega dogovor s klubom veže do naslednjega poletja. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.