Na mizi dve ponudbi, po eni bi zaslužil 5 milijonov na mesec

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Mama Kyliana Mbappeja razkrila pogovore z dvema kluboma.
Oglej si celoten članek

Že nekaj časa se vleče prestopna zgodba Kyliana Mbappeja, del medijev je prepričan o njegovi selitvi k madridskemu Realu, drugi so se razpisali o njegovem podaljšanju sodelovanja s Paris Saint-Germainom.

Nove podrobnosti je razkrila mati nogometaša, ki je vključena v vsa pogajanja svojega sina. Pri Marci so zapisali, da je Fayza Lamari zdaj 'šokirala s priznanjem in odkrila pravo resnico'.

"Kylian ima dve ponudbe. Eno od Reala, drugo od PSG-ja. Skoraj so identične. Moj sin bo imel v Realu popolno kontrolo nad komercialnimi pravicami, ne glede na to, kar piše v medijih. Ta odločitev mora biti sprejeta. Čakamo na njo. Kylian bo izbral tisto, kar si želi," je izjavila Lamari.

Francoski mediji so dodali, da naj bi bila odločitev sprejeta do konca tedna. "Ne bomo imeli več sestankov, ti so že končani. Pogovori z obema kluboma so že zaključeni. Zdaj je vse odvisno od Kyliana, on mora izbrat,i kje bo zdaj nadaljeval kariero," je sklenila mama fenomenalnega 23-letnika.

Foto: Epa kylaian mbappe

The Athletic je objavil, da je PSG nogometašu ponudil triletno pogodbo, a brez podrobnosti. Te so obelodanili pri španskem El Chiringuitu, podobne številke pa je navedel tudi angleški Daily Mail.

Mbappe naj bi prejemal mesečno plačo v višini 5 milijonov, na leto bi tako zaslužil 60 milijonov. K tej številki je potrebno dodati še 100 do 120 milijonov, ki bi jih prejel za podaljšanje pogodbe s pariškim velikanom. Dodaten denar bi zaslužil še z marketinškimi pravicami in bonusi za dosežke na igriščih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.