Na parketu le Vidmar

Foto: Žurnal24 Gašper Vidmar je bil v sredo zvečer edini Slovenec v Evroligi.
Med slovenskimi košarkarji v Evroligi je sinoči v prvem delu 4. kola nastopal le Gašper Vidmar. S turškim Fenerbahčejem se je veselil zmage na gostovanju pri ekipi Chorale Roanne.
Oglej si celoten članek
 

Evroliga, 4. kolo

CSKA : Olympiacos 88:79
C. Roanne : Fenerbahče 90:97

Od slovenskih košarkarjev v Evroligi je v prvem delu 4. kola nastopal le Gašper Vidmar. V skupini C se je s turškim Fenerbahčejem na gostovanju pri moštvu Chorale Roanne veselil zmage s 97:90. Vidmar je na parketu prebil 12 minut, v tem času je dosegel osem točk in tekmecem ukradel dve žogi. Emir Preldžič za Fenerbahče tokrat ni zaigral. V skupini A, kjer nastopa tudi Union Olimpija, je moskovski CSKA premagal grški Olympiacos z 88:79. Poškodovani Matjaž Smodiš pa tokrat za CSKA ni zaigral. V drugi tekmi te skupine je Virtus VidiVici Bologna doma izgubil s Prokom Treflom s 75:87. Olimpija nocoj gostuje pri Jurakovem Žalgirisu, v zadnji tekmi skupine pa se bosta pomerila še Tau Ceramica in Montepaschi Siena.

Moštva preostalih slovenskih košarkarjev bodo na parketu danes. V skupini C bo rimska Lottomatica z Erazmom Lorbkom in Gregorjem Fučko proti Brose Basketsom iz Bamberga poskušala doseči prvo zmago. V Atenah pa si bosta nasproti stala Sani Bečirovič v dresu Panathinaikosa in Jaka Lakovič v majici Barcelone.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.