Na pomoč priskočila tudi vojska

Foto: EPA crans montana sneg smuk Foto: EPA crans montana sneg smuk Foto: EPA crans montana sneg smuk Foto: EPA crans montana sneg smuk Foto: EPA crans montana sneg smuk Foto: EPA crans montana sneg smuk Foto: EPA crans montana sneg smuk Foto: EPA crans montana sneg smuk
Vreme je krojilo spored ženskih tekem svetovnega pokala v Crans Montani.
Oglej si celoten članek

Organizatorji ženskega smuka v Crans Montani so zaradi velike količine novozapadlega snega sobotno tekmo prestavili na nedeljo.

V noči na soboto je na tem švicarskem prizorišču zapadlo pol metra snega, ponekod celo do 70 centimetrov, zato so smuk, ki bi moral biti na sporedu danes ob 10.30, sprva zamaknili za dve uri (12.30), nato pa prestavili na nedeljo.

Obenem so odpovedali jutrišnjo kombinacijsko tekmo, ki je ne bodo nadomeščali na drugem prizorišču.

V ponedeljek bo v Crans Montani potekala slalomska tekma. Prva vožnja se bo pričela ob 9.30, finalna pa bo na sporedu ob 13.30.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.