Na proslavi naslova zapravili 200 tisoč dolarjev

Foto: EPA
Foto: EPA
Igralci Miami Heat so prešerno proslavili drugi naslov v zgodovini kluba. LeBron James in druščina so samo za 15-litrsko flašo elitnega šampanjca zapravili 75 tisoč dolarjev, skupni račun pa je presegel 200 tisoč dolarjev.
Oglej si celoten članek

Še vedno sveži zmagovalci lige NBA, košarkarji Miami Heat, so za proslavljanje drugega naslova v zgodovini kluba izbrali isti nočni klub, kot lansko leto igralci Dallas Mavericks. Telički so pred letom dni v eni noči zapravili 110 tisoč dolarjev, zvezdniki Vročice pa so šli še korak dlje. Samo za 15-litrsko flašo elitnega šampanjca zapravili 75 tisoč dolarjev, skupni račun pa je presegel 200 tisoč dolarjev.

Veliko slavje se je končalo šele v zgodnjih jutranjih urah. Med drugim pa je svojo pevsko znanje pokazal tudi najkoristnejši igralec končnice LeBron James. A časa za slavje ni veliko, preostala moštva že komaj čakajo na začetek nove sezone, ko bodo Miami poskušali sklatiti iz prestola. V prvi vrsti so tu letošnji poraženci finalne serije. Oklahoma City Thunder imajo eno najmlajših ekip v ligi, nihče od nosilcev igre ni starejši od 23 let, tako da bodo naslednjo sezono, ko bodo leto starejši, še nevarnejši.

"Mi se bomo znova srečali v finalu," je že dejal James, medtem ko je njegov zvezdniški kolega Dwayane Wade pripomnil: "Zastrašujoče je videti tako mlado in nadarjeno ekipo. Pred njimi je svetla prihodnost." Bržkone je svetla prihodnost tudi pred Miamijem. Košarkarski navdušenci pa že komaj čakajo nove boje v najmočnejši košarkarski ligi na svetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.