Na prvem treningu LeBrona 16.723 gledalcev

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
LeBron James in Kevin Love sta se navijačem Cleveland Cavaliersov predstavila na tradicionalni trening tekmi na začetku priprav. V dvorani se je zbralo skoraj 17.000 navijačev.
Oglej si celoten članek

Povratnik v moštvo Cleveland Cavaliersov, sloviti LeBron James, je bil ob prihodu na parket Quicken Loans Arene pozdravljen s huronskim aplavzom in glasnim vzklikanjem. Košarkar iz bližnjega Akrona, ki so mu mnogi v Ohiu zamerili prestop v Miami leta 2010, pa se je 16.723 gledalcem hitro oddolžil z nekaj zabijanji in atraktivnimi potezami.

"Dovolj dolgo že živim tukaj, da dobro vem, kako posebni so ljudje v Clevelandu in Ohiu. To so edinstveni ljudje, ki pri drugih znajo ceniti dobre stvari in znajo pokazati občudovanje. Nisem presenečen (zaradi obiska, op. a.), pričakoval sem nekaj takega. To sem pričakoval zaradi karakterja ljudi in zaradi načina, na katerega se je LeBron vrnil v Cleveland," je po prvem treningu dejal novi trener kluba iz mesta z močno slovensko 'kolonijo', David Blatt.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.