Na računu Ubavićevih 10.410 evrov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Organizator dobrodelne akcije v pomoč družini Ubavić, predvsem pa Zoranu, nekdanjemu slovenskemu nogometašu, sicer legendi Olimpije, je v teh dne nakazal večino denarja, ki je bil zbran s pomočjo licitacije dresov in prostovoljnih prispevkov.
Oglej si celoten članek

Na transakcijski račun Ilije Ubavića, očeta Zorana Ubavića, je do zdaj romalo 10.410 evrov. Preostalih 1000 evrov bo organizator nakazal takoj, ko bodo vsi, ki so drese tudi odkupili, poravnali svoje obveznosti.

"Potrjujem, da sem na svoj transakcijski račun že prejel znesek, ki so ga organizatorji dobrodelne akcije namenili naši družini, govorim o 10.410 evrih. Ob tem bi se rad velikodušno zahvalil vsem, ki so priskočili na pomoč idejnemu vodji te akcije Hajrudinu Rizviću. Dejansko sem brez besed glede vsega, kar ste vsi skupaj naredili za našo družino, predvsem pa za Zorana. Vsem, ki se tako ali drugače sodelovali pri projektu, se v imenu celotne družine neizmerno zahvaljujem za veliko gesto. Hvala vam, to nam ogromno pomeni! Verjamem in želim si, da bomo poslej lahko Zoranu skupaj omogočili bolj spodobno življenje. In vsi skupaj boste o tem nedvomno obveščeni. Velika hvala še enkrat," je dejal Ilija Ubavić, nekdanji odlični trener številnih slovenskih klubov, predvsem pa učitelj mnogih uspešnih generacij slovenskih nogometašev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.