Na Rogli želita med najboljše

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Slovenska ekipa ima v tej sezoni poleg Petre Majdič še dve močni orožji: Vesno Fabjan in Katjo Višnar. Obe na sobotno tekmo odhajata z visokimi cilji.
Oglej si celoten članek

Letos je velik korak naprej v sprintu storila Vesna Fabjan, kar potrjujeta tudi 3. in 4. mesto na tekmah svetovnega pokala. Njena reprezentančna kolegica Katja Višnar si je za cilj postavila uvrstitev v polfinale. Glede na to, da ji bolj ležijo tekme v klasični tehniki, bi lahko cilj izpolnila že konec tega tedna na Rogli.

Več o tem, kako težek boj med ženskami dejansko poteka na tekmah in kakšne cilje imata na sprinterski tekmi, sta nam povedali v videoprispevku.

SPORED TEKEM NA ROGLI:

SOBOTA
10:30–11.30: Kvalifikacije v sprintu (M in Ž)
12.15–13.30: Finale v sprintu (M in Ž)

NEDELJA
11:15–12:00: Tek na 15 km (Ž) – klasična tehnika, skupinski start
12:30–13:30: Tek na 30 km (M) – klasična tehnika, skupinski start

Po tekmah bo tudi prodajna razstava športne opreme in opreme za prosti čas ter predstavitev Šole teka na smučeh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.