Na seznamu odpovedi pred SP še Blanka Vlašić

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Dvakratna svetovna prvakinja v skoku v višino, Hrvatica Blanka Vlašić, je v torek odpovedala nastop na svetovnem atletskem prvenstvu v Moskvi.
Oglej si celoten članek

Blanka Vlašić, ki je naslova prvakinje osvojila leta 2007 v Osaki in dve leti kasneje v Berlinu, je za razlog odpovedi navedla poškodbo Ahilove tetive, saj da ne želi prehitro pretiravati.

Vlašićeva je zaradi omenjene poškodbe izpustila vso lansko sezono, med drugim tudi olimpijske igre v Londonu. Poškodba je zdaj sanirana, letos je že nastopala na nekaj manjših mitingih.

"Vesela sem, da sem nastopila na sedmih tekmah in da je za mano težko obdobje čakanja. A ne smem dopustiti, da mi velika želja po nastopu v Moskvi zamegli razum. Visoki skoki me navdajajo z optimizmom, da sem lahko še boljša, a za kaj takega moram biti povsem zdrava," je ob tem dejala Vlašićeva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.