Na stadionu Lužniki je kazalo slabo

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Rezervist Nejc Pečnik je bil tisti, ki je v Moskvi na slabi nogometni predstavi slovenske reprezentance zabil zlata vreden gol. Zaostanek 0:2 se je zmanjšal na 1:2 in upi na SP so znova oživeli.
Oglej si celoten članek

Slovencem se na prvi tekmi v Rusiji večji del tekme ni pisalo nič kaj dobrega, saj so si Rusi po dveh zadetkih Dinijarja Biljaletdinova priigrali vodstvo z 2:0. A varovanci Matjaža Keka se niso predali in ob koncu dvoboja vse moči usmerili v napad, kar se jim je tudi izplačalo, saj je Nejc Pečnik žogo po odbitem strelu Robija Korena pospravil za hrbet ruskega vratarja Igorja Akinfejeva.

 

A Matjaž Kek se po dvoboju na stadionu Lužniki ni predajal. ''Spoštujem rezultat, a imamo rezervo. Morali bi in sposobni smo odigrati bolje,'' so bile besede slovenskega selektorja takoj po koncu dvoboja.

 

Dodatne kvalifikacije za SP v JAR 2010, prva tekma:

 

Rusija : Slovenija 2:1 (1:0)
Biljaletdinov (40), (51); Pečnik (87)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.