Na Stožicah za ceno Žaka

Foto: Žurnal24 Luka Velepi%C4%8D direktor Simon Se%C5%A1lar Foto: Žurnal24 trener Handžić Sešlar Velepič Foto: Žurnal24 Simon Sešlar Luka Velepič direktor Foto: Žurnal24 David Ka%C5%A1nik Foto: Žurnal24 David Kašnik Luka Velepič direktor Foto: Žurnal24 Luka Velepič je prepričan, da se bodo stvari uredile v naslednjih dneh. (Foto: B Foto: Žurnal24 trener Handžić Foto: Žurnal24 trener Handžić Foto: Žurnal24 trener Handžić Simon Sešlar
Olimpija bo v nedeljo ob 20.15 na tekmi s Koprom prvič kot gostitelj zaigrala na novem stadionu v Stožicah. Novi ljubljanski lepotec se torej podaja v slovenske ligaške vode.
Oglej si celoten članek
Na pomoč je priskočil tudi naš veliki podpornik župan Zoran Janković in cena ostaja taka, kot je bila na Žaku.
Luka Velepič

Čeprav je objekt neprimerljiv s stadionom Žak, kjer je Olimpija Ljubljana igrala zadnji dve sezoni, pa cena najema ostaja taka kot prej, 950 evrov plus davek. POGLEJTE SI GALERIJO Z NOVINARSKE KONFERENCE

"Pogajanja so bila res zelo dolga, zdaj pa smo našli skupni jezik z Zavodom Tivoli. Na pomoč je priskočil tudi naš veliki podpornik župan Zoran Janković in cena ostaja taka, kot je bila na Žaku," pravi direktor edinega ljubljanskega prvoligaša Luka Velepič.

Olimpija sicer pred nedeljskim srečanjem pripravlja obširen zabavni program, trije slovenski raperji (čakamo še na imena) pa bodo predstavili tudi novo pesem v podporo Olimpiji. Za dobro razpoloženje navijačev pa bo seveda ključen dober rezultat, ki jih v zadnjem času pri zeleno-belih manjka. Po štirih odigranih tekmah je Olimpija brez zmage na predzadnjem mestu prve lige.

Olimpija je velik, zvezdniški klub. S tem se moram soočiti. Sem borec in se ne nameravam predati.
Safet Hadžić

"Olimpija je zvezdniški klub"
"Naredili bomo vse, da Koper premagamo,“ zagotavlja trener Safet Hadžić. "Čim prej potrebujemo zmago in vzpostaviti pozitivno psihološko stabilnost." Hadžić se, odkar je poleti tudi uradno zasedel mesto prvega trenerja (lani je bil naveden kot pomočnik Roberta Pevnika), ukvarja z grožnjami, da bo zamenjan. "Olimpija je velik, zvezdniški klub. S tem se moram soočiti. Sem borec in se ne nameravam predati," odločno sporoča 42-letni Ljubljančan, ki ga podpira tudi eden najbolj standardnih v zeleno-beli zasedbi, branilec David Kašnik.

Z ambientom do zmage
"Na treningih delamo odlično. Trdim, da smo taktično pred tekmami najbolj pripravljena ekipa v ligi. Potem pa idej ne uresničimo na igrišču. Imamo dobro ekipo, za to trditvijo stojim, celo boljšo kot lani, ko smo bili na začetku sezone prav tako v krizi. Nekaterim igralcem, ki so novi v Olimpiji, se je težko privaditi na neverjeten pritisk igranja za ta klub. Potrebujemo en dober rezultat, mogoče nas bo prav drugačen ambient na Stožicah ponesel do zmage," razmišlja koroški branilec, ki k podpori poziva tudi navijaško skupino Green Dragons, katere člani vse glasneje izražajo nezadovoljstvo nad trenutnim stanjem v klubu.

"Razumem jih, da so razočarani. Green Dragons je skupina, ki v Sloveniji nekaj pomeni. Če ti navijači obrnejo hrbet, je psihološko težko. Z njihovo pomočjo nam bi bilo lažje. Prav zdaj, ko se vsi obračajo stran od nas, bi najbolj potrebovali njihovo pomoč," pravi Kašnik.

Čeprav prestopni rok traja do konca meseca, vse kaže, da je za Olimpijo že končan. Športni direktor Simon Sešlar sicer ne izključuje možnosti še kakšnega prihoda, po naših informacijah pa je predsednik Izet Rastoder do nadaljnjega "zaprl pipico“.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.