Na strani Eve Carneiro tudi Fifa

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Pri Fifi so podprli tožbo, ki jo je proti Joseju Mourinhu sprožila nekdanja doktorica Chelseaja Eva Carneiro.
Oglej si celoten članek

Nekdanja zdravnica Chelseaja Eve Carneiro toži trenerja modrih Joseja Mourinha, ki jo je odslovil s Stamford Bridga. Ravnanje Carneirove so zdaj podprli tudi pri medicinskem oddelku Fife. "Seveda podpiram Evo Carneiro. Opravljala je svoje delo, svojo dolžnost. Če je nekdo v zdravstvenih težavah, mora ukrepati. Ima mojo popolno podporo in tudi vseh v medicinskem komiteju," je dejal vodja medicinskega oddelka pri Fifi Michel D’Hooge.

"Z njo sem kontaktiral preko spletne pošte. Je zelo zadovoljna s podporo, ki so ji jo namenili medicinski delavci v nogometu," je še izjavil D'Hooge.

Do spora med Mourinhom in Carneirovo je prišlo na uvodni dan premierligaške sezone, ko je Chelsea doma remiziral s Swanseajem. Portugalec je pobesnel, ko sta zdravnica in glavni fizioterapevt Jon Fearn na zahtevo sodnika stekla na zelenico, da bi pomagala 'poškodovanemu' Edenu Hazardu. Zaradi njune intervencije je moral Belgijec po pravilih za vsaj nekaj časa zapustiti igrišče, Chelsea pa je takrat že igral z nogometašem manj, saj je bil na tekmi že izključen vratar Thibaut Courtois. Mourinho je kasneje odstranil Carneirovo in Fearna s tekem prvega moštva, zdravnica pa je klub zapustila 22. septembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.