Na Super Bowlu Beyonce in Coldplay

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Med polčasom slovitega Super Bowla, finala ameriškega nogometa, ki ga bo 7. februarja gostila kalifornijska Santa Clara na stadionu ekipe San Francisco 49ers, bo znova nastopila ameriška pevka Beyonce, ki si bo oder delila z britanskimi poprockerji Coldplay.
Oglej si celoten članek

Štiriintridesetletna Beyonce, med drugim tudi prejemnica glasbene nagrade grammy, je gledalce ob polčasu Super Bowla zabavala že pred tremi leti. 

Oder si bo tokrat glasbenica delila z britanskim bendom Coldplay, glasbeniki pa se med seboj že poznajo, saj na novem albumu britanske zasedbe "A Head Full Of Dreams" kot gostja nastopa tudi Beyonce s skladbo "Hymn For The Weekend".

Seznam zvezd

Super Bowl je ena največjih prireditev v ZDA, ki jo neposredno prenašajo številne televizijske postaje, pred male ekrane samo čez lužo zmeraj pritegne več kot 100 milijonov gledalcev. 

Lani je med odmorom nastopila Katy Perry, med drugimi pa so na prejšnjih tekmovanjih gledalce zabavali še Red Hot Chili Peppers, Madonna, Justin Timberlake in sloviti Rolling Stones.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.