Na Svetovno prvenstvo s... traktorjem!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Hubert Wirth se je na Svetovno prvenstvo v Rusiji odpravil s svojim traktorjem. Pot naj bi mu vzela deset dni, nato pa se lahko v miru posveti navijanju za svojo Nemčijo.
Oglej si celoten članek

Da obnorelost s športom, v tem primeru nogometom, ne pozna meja, smo najpogosteje priča pred začetki pomembnih prvenstev.

70-letni Nemec pa je vse skupaj dvignil na novo raven. Hubert Wirth namreč na Svetovno prvenstvo v Rusiji, ki se bo pričelo 14. junija, potuje s traktorjem! Pot od svojega Pforzheima v Nemčiji do Moskve načrtuje v društvu svojega psa prepotovati v desetih dneh. Za svoje prevozno sredstvo si je izbral traktor iz leta 1936 s prikolico, ki doseže hitrost 30 km/h.

Foto: Twitter Wirth

Na nekoliko nevšečnosti je naletel na beloruski meji, kjer so ga uslužbenci ustavili in mu hoteli zaračunati cestnino, a jih je na koncu le uspel prepričati, da traktor ni avto.

Wirth je svojim podvigom postal prava atrakcija 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.