Na tekmi Eura prodajal les

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Eden izmed hrvaških navijačev je tekmo svojih ljubljencev izkoristil za promocijo.
Oglej si celoten članek

Če že razmišljate o naslednji kurilni sezoni, imamo nekaj za vas. Eden izmed navijačev hrvaške reprezentance, prihaja iz Ljuboškog v Bosni in Hercegovini, je namreč poskrbel za gverila marketing v najboljši obliki.

Nogometni navijači na stadionih z zastavimi in ostalo koreografijo radi sporočijo svojo pripadnost, včasih pa jim to ne zadošča. Eden izmed privržencev Ognjenih je tako naredil korak dlje in si priskrbel neverjetno reklamo na tekmi med Hrvaško in Turčijo. Na zastavi je imel namreč ob napisu, da prodaja les izpisano tudi telefonsko številko. Zaenkrat se verjetno še ne oglaša na klice, saj je v tujini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.