Na tekmi prve lige redar obmetaval kapetana nasprotne ekipe

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Spektakularno se je pričelo 9. kolo bosanske 1. nogometne lige. Najprej je eden izmed redarjev obmetaval nasprotnika s semeni, nato pa se je še poškodoval sodnik, ki so ga morali zamenjati.
Oglej si celoten članek

V petek je bila odigrana prva tekma devetega kola bosanske Premijerlige med Slobodo Tuzlo in Čelikom iz Zenice. Domačini so slavili 1:0 po zadetku Antonia Vidovića z enajstmetrovke v 58. minuti.

Toda tekmo je bolj kot sama igra zaznamoval sramoten incident iz 61. minute, ko si je gostujoče ekipa priborila avt, njihov kapetan Anel Dedić pa je odšel po žogo, da bi jo vrnil v igro.

Tam pa je naletel na redarja, ki mu najprej ni želel vrniti žoge, nato pa ga je začel obmetavati s praženimi semeni.

Kapetan Čelika se je nato verbalno spravil na redarja, toda situacija se je hitro umirila, igra pa se je lahko nadaljevala, potem ko je Dedić s strani sodnika prejel ustno opozorilo.

Komentator tekme je incident pospremil z besedami: "To kar se lahko vidi pri nas, tega ni nikjer na svetu."

Poleg tega sramotnega izpada redarja pa je tekmo zaznamoval še en zanimiv dogodek. Glavni sodnik tekme Admir Šehović se je namreč zaletel v enega izmed igralcev in padel po tleh. Pri padcu pa si je uspel poškodovati roko, tako da ni mogel nadaljevati s sojenjem tekme. Zamenjal ga je četrti sodnik Adis Mulahasanović.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.