Na tekmi vsi orli

Foto: Žurnal24 Mežnar je izpadel iz slovenske ekipe. (Foto: www.alesfevzer.com)
Na sobotni tekmi smučarjev skakalcev v Saporu bodo nastopili vsi štirje slovenski skakalci. Ob Robertu Kranjcu, ki je bil na tekmo uvrščen neposredno, bodo nastopili še Mežnar, Damjan in Kramaršič.
Oglej si celoten članek

Vsi slovenski smučarski skakalci so se prek petkovih kvalifikacij prebili na sobotno tekmo za svetovni pokal v japonskem Saporu. Najboljši je bil Mitja Mežnar (124 metrov) s četrto oceno med kvalifikanti. Jernej Damjan (107,5 m) je zasedel 12., Matic Kramaršič (111 m) pa 14. mesto. Tekma se bo v soboto pričela ob 9. uri. V kvalifikacijah je nastopil tudi Robi Kranjec (131,5 m), a je njegov skok bil le za trening, saj je med najboljšo deseterico, ki je pripotovala na Japonsko.

V kvalifikacijah je bil najboljši Nemec Michael Uhrmann (137,5 m).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.