Na trening kluba prinesli korenje

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Največji privrženci Rome so razočarani nad predstavami svojega kluba v protest na trening svojih ljubljencev prinesli 50 kilogramov korenja.
Oglej si celoten članek

Navijači Rome so v zadnjem času nezadovoljni s predstavami svojih ljubljencev. Sinovi volkulje v vsako sezono vstopajo kot eni glavnih favoritov za osvojitev scudetta, a jim do skupne zmage v italijanskem prvenstvu ne uspe priti. Tokrat je sodu dno izbil nepričakovani domači poraz proti Atlanti z 0:2.

Nekaj dni pred porazom v Serie A je Roma v Ligi prvakov z 1:6 klonila proti Barceloni, v domačem tekmovanju pa je v 14. kolih zabeležila osem zmag ob treh remijih in porazih. Rumeno-rdeči so trenutno četrti na lestvici, za vodilnim Napolijem pa zaostajajo za štiri točke. To njihovim navijačem očitno ne zadošča.

Privrženci kluba so tako prišli v trening kamp rimskega kluba, s seboj pa so prinesli vrečko s 50 kilogrami korenja in transparent z napisom: "Uživajte v hrani, zajci!"

 

Roma bo v naslenjem kolu gostovala pri Torinu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:44 2. December 2015.

    Velika vrečka je morala biti.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.