Na treningih v prvem tednu avgusta

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Erazem Lobek se namerava treningom slovenske reprezentance priključiti po njeni kitajski turneji.
Oglej si celoten članek

Starejši od bratov Lorbek je imel v preteklosti veliko težav s poškodbami, trenutno pa s fizioterapevtom poskušata sanirati poškodovani gleženj, zato v Zrečah še ne vadi z ostalimi reprezentanti. "Največja težava je trenutno gleženj. Vse skupaj se mora zaceliti, treba ga bo utrditi. Tudi s kolenom imam še nekaj problemov," je o svojem zdravstvenem stanju dejal košarkar, ki je bil leta 2009 izbran v prvo peterko evropskega prvenstva, Slovenija pa je takrat prav pod vodstvom zdajšnjega selektorja Jureta Zdovca osvojila 4. mesto.

V slovenski izbrani vrsti so Erazmovo udeležbo na treningih sprva načrtovali sredi avgusta, a krilni center pravi, da bo s treningi začel že kakšen teden prej: "Fantom se bom priključil po turnirju na Kitajskem." Reprezentanca se bo sicer s Kitajske vrnila 5. avgusta, čez dva dni pa jo čakajo prvi treningi v Kranjski Gori. 

Erazem sicer še ne ve, ali bo v naslednji sezoni še branil barve Barcelone, katalonski velikan želi z njim predčasno prekiniti pogodbo: "Pet let mi je bilo super v Barceloni, še vedno mi je zelo lepo, otroci hodijo v šolo, a to je žal del življenja profesionalnega športnika. Upam, da bomo našli neko odločitev, ki bo ustrezala obema stranema.Vsa pogajanja sem prepustil agentu."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.