Na ulici nogometaš zabodel nekdanjega soigralca

Foto: youtube uboj
Po prepiru je bil zaboden argentinski čuvaj mreže.
Oglej si celoten članek

Argentinski ljubitelji nogometa so pretreseni. V pretepu je bil namreč ubit vratar Almagra Facundo Espindola, zabodel pa ga je njegov nekdanji soigralec v mlajšh kategorija pri River Plateu Nahuel Oviedo, sicer nogometaš San Telma.

Incident se je zgodil v zgodnjih jutranjih urah v Buenos Airesu, vse skupaj pa so posnele nadzorne kamere na ulici. Po nekajminutnem prepiru in tudi udarcih je Oviedo v roke prijel nož, ki mu naj bi ga podal prijatelj, in z njim napadel Espindolo, ki je nato obležal mrtev na ulici.

Oviedo je bil kmalu s prijateljem aretiran, v vozilu so našli sledi krvi, po nekaj urah pa tudi nož, ki ga je storilec odvrgel nekaj ulic stran od mesta napada. 

Razlog za pretep še ni znan, nogometaš San Telma pa je sicer že dalj časa znan policiji. Leta 2011 je bil tako obsojen na tri leta zapora zaradi ropa. Morilec in žrtev sta leta 2015 igrala v mlajših kategorijah River Platea.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.