Na veliko sceno še en mladi Slovenec?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Bliža se poletni prestopni rok, nogometni klubi se ozirajo za potencialnimi okrepitvami.
Oglej si celoten članek

Slovenija je v zadnjem obdobju dala številne odlične vratarje, najboljša izvozna artikla na tem področju sta Samir Handanović in Jan Oblak.

Po poteh slednjega pa bo morda kmalu stopal še en mladi vratar. V vratih Olimpije je, ob poškodbi Nejca Vidmarja, na spomladanskih tekmah nase opozoril Rok Vodišek.

Komaj 18-letni vratar je vzbudil zanimanje bogatejših klubov, po poročanju priznanega italijanskega časnika Corriere dello Sport pa ga v svojih vrstah želi videti tudi sloviti Napoli.

Vodišek ima z Olimpijo sklenjeno pogodbo do poletja 2018 in tako bo sledeči prestopni rok bržkone zadnji, v katerem bi lahko Ljubljančani z mladeničem še nekaj zaslužili. 

Napoli je trenutno tretji v Serie A, njegov prvi vratar pa je Pepe Reina, ki ima za seboj že 34 pomladi. Vodišek - tako kot Oblak se je že kot najstnik uveljavil v vratih zeleno-belih - bi bil tako lahko naložba za prihodnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.