Načel gleženj, zlomil nogo, izpahnil ramo

Storm Roux, branilec ekipe Centra Costa Mariners, je v padcu na tekmi z Melbourne Cityjem utrpel tri različne poškodbe.
Oglej si celoten članek

Storm Roux si bo za vedno zapomnil ligaško tekmo z Melbourne Cityjem, na kateri je v enem padcu utrpel kar tri hude poškodbe. Nesrečni branilec Central Coasta je padel v kazenskem prostoru, potem ko je poskušal blokirati strel nasprotnega nogometaša.

Roux je utrpel poškodbo gleženjskih vezi, zlom mečnice in izpah rame. Nogometaša, ki se je zvijal v hudih bolečinah, je na zelenici oskrbela zdravniška služba. Tekma se je po nekaj minutah lahko nadaljevala.

Roux je čez noč ostal v bolnišnici, navijačem pa se je zahvalil za vsa spodbudna sporočila. Operacijo je uspešno prestal, zdaj ga čaka dolgotrajno okrevanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.