Nachbar pomagal k četrti zmagi

Foto: Žurnal24 Bostjan_Nachbar_Reuters - main
Boštjan Nachbar pri New Jerseyju nadaljuje z uspešnimi predstavami pod koši. K zadnji tesni zmagi Mrežic nad Washingtonom je prispeval 14 točk - deset v odločilni zadnji četrtini.
Oglej si celoten članek
 

Liga NBA

Golden State : Dallas 115:120
New Jersey : Washington 87:85
Chicago : Detroit 97:93

Najbolj zaslužen za tesno zmago New Jerseyja nad Washingtonom s 87:85 je sicer Richard Jefferson, ki je bil strelsko zelo razpoložen. Za Mrežice je prispeval 25 točk, zadnji dve s prostima metoma 24 sekund pred koncem tekme, ki sta določila zmagovalca tekme. Ob Jeffersonu je bil odličen tudi Vince Carter s 24 točkami, ki je pomembno pripomogel k zmanjšanju zaostanka Mrežic za 20 točk v prvem polčasu. Svoje je k četrti zmagi na petih tekmah dodal tudi Boštjan Nachbar. Deset od 14 točk je namreč dosegel v odločilni zadnji četrtini tekme, Mrežice pa so tako poskrbele še za četrti zaporedni poraz Washingtona.

Izenačeni sta bili tudi drugi dve tekmi četrtkovega večera. Tekma v Oaklandu med domačo ekipoGolden State in Dallasom se je sicer končala s petimi točkami razlike v korist gostov, napeto pa je bilo prav tako do zadnjega sodniškega piska. Z 22 točkami se je pri Dallasu izkazal Dirk Nowitzki. Enako tesno je bilo v Chicagu, kjer so Bullsi po štirih porazih le dosegli zmago proti Detroitu, pri katerem se je s 36 točkami izkazal Rasheed Wallace.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.