Nachbar za dve leti v Barcelono

Foto: EPA
Foto: EPA
Po prihodu Grka Kostasa Papanikolauja, je Barcelona podpisala pogodbo še s kapetanom slovenske košarkarske reprezentance Boštjanom Nachbarjem.
Oglej si celoten članek

Kostas Papanikolau je v ponedeljek opravil zdravniški pregled in podpisal triletno pogodbo z Barcelono, kjer bo nekdanji član Olympiacosa po nastopanju za Grčijo na EuroBasketu v Sloveniji nadomestil Peta Mickeala. Po Joeyju Dorseyju je to že druga okrepitev Blaugrane pred novo seozno.

Klub Erazma Lorbka pa je po poročanju košarkarskega portala sportando že podpisal tudi pogodbo s kapetanom slovenske reprezentance Boštjanom Nachbarjem.

33-letni košarkar, ki je lani branil barve nemškega Brose Baskets se je v lanski sezoni Evrolige izkazal s povprečjem 16,1 točke in 3,4 skoka na tekmo, ekipo iz Bamberga pa je popeljal tudi v Top 16. Nachbar je z Barcelono podpisal dveletno pogodbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.