Nacionalka brez navigacije

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič
Po vrsti neredov, ki so se zgodili v Novem Sadu na evropskem rokometnem prvenstvu, jo je skupila tudi slovenska nacionalna televizija, ki so ji v noči na četrtek nepridipravi vdrli v avto in odnesli navigacijsko napravo ter radio.
Oglej si celoten članek

"Vdrli so v naš avto. Odnesli so navigacijsko napravo ter radio. Razbita je bila tudi šipa, ki jo iščemo. Upamo, da jo bomo dobili v Beogradu, v Novem Sadu je nismo. Očitno gre za skupino, ki je ponoči kradla in razbijala. Kdo točno je to storil, še ne morem soditi," nam je pojasnil komentator Ivo Milovanovič, ki še ni mogel oceniti, kolikšna škoda je bila povzročena nacionalki.

V Novem Sadu so sicer izbruhnili neredi že pred dnevi, ko so enemu od hrvaških gledalcev avtomobilsko šipo razbili kar s sekiro.

Slovenska rokometna reprezentanca bo sicer tekmo za peto mesto z Makedonijo igrala v petek ob 15.15 v Beogradu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:09 27. Januar 2012.

    Neprimerno manjša škoda bi bila, če bi ukradli Milovanovića, a njega žal ne marajo, saj je njihov, takšnih bednikov majo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.