Načrtovan teroristični napad na izbrano vrsto

Foto: EPA
Foto: EPA
V Albaniji je policija aretirala osebe, ki so načrtovale napad na izraelsko nogometno reprezentanco.
Oglej si celoten članek

Albanska policija je aretirala štiri osebe, ki so osumljene načrtovanja napada na izraelsko nogometno izbrano vrsto. Pri dveh izmed osumljencev so našli tudi eksploziv, ki je bil namenjen za teroristični napad.

Tekma v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2018 je bila zdaj iz varnostnih razlogov iz Skadra prestavljena v Elbasan. Albanci so se za takšen korak odločili po poročanju medijev, da se v Skadru pripravlja napad na Izraelce. Elbasan se nahaja v bližini Tirane in organizatorji upajo, da bodo tam lažje poskrbeli za varnostne ukrepe.

V skupini G po treh odigranih tekmah sicer vodita Španija in Italija s po sedmimi točkami. Albanija, ki je prav tako letos zaigrala na evropskem prvenstvu, je tretja s točko manj, šest točk pa je doslej zbral tudi Izrael. Brez točk sta še vedno Makedonija in Liechtenstein.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.